Счетоводни услуги и консултации
Регистрация и промяна на фирми
Виртуален офис

Регистрация на фирми и промяна в обстоятелствата

Счетоводна къща "Норн Консулт", предлага и услуги по регистрация на фирми и промяна в обстоятелствата. При нас можете да намерите както пълна процедура по регистрация, така и изготвяне на цялата нужна документация за първоначално вписване или промяна в обстоятелствата на юридически лица и организации с нестопанска цел. Освен това, само при нас ще получите консултация относно най-добрия избор на правна форма за Вашия бизнес, както и специални пакетни цени за регистрация на фирма, счетоводно обслужване, адрес за регистрация и/или други услуги, като по този начин ще си спестите обикаляне при различни специалисти и регулиране на процесите между тях. Освен това, при сключен договор за счетоводно обслужване, платената цена се приспада от първата месечна такса, като по този начин регистрацията на фирма е безплатна!

Цени за регистрация или промяна в обстоятелствата на фирми:
Услуга Описание Цена
Регистрация на ЕТ Включени са дължимите държавни такси. Не са включени нотариални и банкови такси. 100,00 лв.
Регистрация на ООД/ЕООД Включени са дължимите държавни такси. Не са включени нотариални и банкови такси. 200,00 лв.
Изготвяне на документи за регистрация на фирми Изготвяне на нужните документи и консутлация относно процеса. Не включва подаване на документи и такси. 60,00 лв.
Регистрация на ООД/ЕООД на чуждестранно физическо или юридическо лице Включени са дължимите държавни такси. Не са включени нотариални и банкови такси. 800,00 лв.
Регистрация на АД/ ЕАД След анализ на документацията. По договаряне.
Прехвърляне на дружествени дялове или друга промяна в обстоятелствата След анализ на документацията. По договаряне.
Закриване, ликвидация на фирми След анализ на документацията. По договаряне.

Ако имате нужда от консултация или вече сте решили да регистрирате фирма - изпратете запитване чрез приложената контактна форма, или се обадете на посочения телефон.
© 2022 Норн Консулт. Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.